Køb en hjertestarter

Se pris på hjertestartere fra de bedste hjerterstarter mærker fra Phillips, Physio Control og Heartsine.

Hos SafetyGroup er vi godkendt til at sælge og servicere hjertestartere fra Physio Control og HeartSine, og vi er den eneste danske leverandør, som er godkendt direkte af Philips, til at sælge og servicere Philips hjertestartere. 

Vi tilbyder prismatch på alle vores hjertestartere! Skulle du finde en af vores hjertestartere billigere et andet sted, kan du få den til samme pris hos os – og samtidig få den bedste service gennem os. 

Nedenfor kan du se nogle af de bedste hjerterstartere på markedet.

heartstart hjertestarter fra mærket philips

PHILIPS
HJERTESTARTERE

lifepak-CR2 hjertestarter fra physio control

PHYSIO CONTROL
HJERTESTARTERE

hjertestarter fra mærket heartsine

HEARTSINE
HJERTESTARTERE

elektrode-batteri til hjertestartere af mærket phillips

PHILIPS
BATTERIER OG
ELEKTRODER

elektrode-batteri til hjertestarter af mærket physio control

PHYSIO CONTROL
BATTERIER OG
ELEKTRODER

elektrode-batteri til heartsine hjertestarter

HEARTSINE
BATTERIER OG
ELEKTRODER

Tilbehør til førstehjælpsudstyr af mærket philips

PHILIPS
TILBEHØR

Tilbehør til førstehjælpsudstyr af mærket physio control

PHYSIO CONTROL TILBEHØR

Tilbehør til førstehjælpsudstyr af mærket heartsine

HEARTSINE
TILBEHØR

Rundt skab til hjertestarter

SKABE OG
OPBEVARING

Skab til hjertestarter

SE VORES
HJERTESTARTERPAKKER

Assorteret førstehjælpsudstyr

AKTUELLE
TILBUD

Hvad er en hjertestarter AED?

En hjertestarter er et apparat, som ved hjertestop kan afgive elektrisk stød på et hjerte der ikke pumper normalt, så hjertet kan begynde pumpe normalt igen. Dog kan en hjertestarter, eller en AED (Automatisk Ekstern Defibrillator), ikke starte et hjerte, som er stoppet helt. Når et hjertestop opstår, så vil hjertet i de fleste tilfælde flimre en periode efter hjertet er stoppet med at pumpe. Hjertestarteren sender et elektriske stød gennem kroppen, som skal stoppe denne flimren, så hjertet dermed begynder at pumpe igen. 

Det er vigtigt at påpege, at en hjertestarter AED ikke kan afgive stød på et hjerte der pumper normalt og ikke kan genstarte et hjerte hvor der ingen aktivitet er. Hjertestarteren kan kun afgive stød, når stød er nødvendigt og kan være gavnligt.

Hvor mange mennesker overlever pga. hjertestartere

Omkring 5200 danskere får hjertestop årligt (2019) eller 12 mennesker om dagen, bliver ramt af hjertestop uden for de danske hospitaler hver eneste dag. Ud af disse 12 personer er der kun 2 der overlever. 16% ud af de 5200 overlever. (2019)

For hvert minut der går, hvor en person ikke modtager førstehjælp fra hjertestop er indtrådt, reduceres personens chancer for at overleve med hele 7-10%. Hvis der til gengæld bliver ydet hjerte- lungeredning, så øges personens chance for overlevelse med op til 3 gange. Hvis dette kombineres med en hjertestarter inden for de første par minutter efter hjertestoppet er indtrådt, kan der opnås overlevelse helt op til 50-70 %  . 

Det er derfor vigtigt, at man tilkalder hjælp via. 1-1-2 og påbegynder hjerte-lungeredning indtil hjertestarter eller professionelt personale ankommer. Det er også vigtigt at vide, at du ikke kan gøre noget forkert og det vigtigste er at man gør noget. Når du har kontakt med 1-1-2, vil du blive guidet og hjulpet til at yde førstehjælp. 1-1-2 vil også sende hjerteløbere for at hjælpe dig til redningsmandskab er fremme.

De ny hjertestartere

Hjertestartere kan i dag langt mere end de kunne for 10-15 år siden. Den nye generation af hjertestartere har i dag teknologier, som løbende informerer både ejere og leverandører og hjertestarterens tilstand via Wifi og 3G. Dermed ved du hele tiden om hjertestarteren er klar, om hjertestarteren skal have skiftet batteri eller elektroder og meget mere. Dermed kan både leverandører og ejere sikre sig, at hjertestarteren er klar til at redde liv, hvis situationen skulle opstå, da hjertestarteren vil sende besked om tilstanden på hjertestarteren. Derudover kan størstedelen af hjertestartere i dag instruere brugeren i præcis hvordan hjertestarteren skal bruges på en letforståelig måde, så der ikke sker nogen misforståelser ved brugen af hjertestarteren. Flere hjertestartere har børne funktionsknapper så man slipper for at skifte elektroder hvis hjertestarteren skal bruges til børn. Derudover har flere hjertestartere flere sprog indbygget, så man kan vælge sprog under brugen af hjertestarteren. Flere typer af hjertestartere kan også vejlede førstehjælperen i kvaliteten af hjerte- lungeredning under udførelsen. 

Køb en kvalitets hjertestarter hos SafetyGroup

Hos SafetyGroup er vi passionerede omkring hjertestartere og vi ønsker at hjælpe alle vores kunder gennem hele forløbet, når de skal købe en hjertestarter. Vi ønsker med vores 20 års erfaring at vejlede jer i forbindelse med jeres hjertestop beredskab. 

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige hjertestarter, som dækker deres behov, og samtidig skabe trygge rammer omkring implementeringen, installationen og uddannelsen omkring hjertestarteren. Derfor vil du som kunde hos SafetyGroup kunne komme i kontakt med os i alle døgnets timer, hvor du kan få råd og vejledning, samt hjælp til din hjertestarter. 

Hos SafetyGroup ønsker vi at tage ansvar i vores branche og marked, som vi befinder os i: “Det handler om at redde liv”. Vi er godkendte distributører af hjertestartere og tilhørende produkter fra Physio Control og Philips. Derudover udbyder vi godkendt uddannelse og kurser i førstehjælp via Dansk Førstehjælpsråd og ERC og følger alle anbefalinger på vores fagområde. 

Hæng din hjertestarter udenfor – det kan redde liv

Ca. halvdelen af alle hjertestartere i Danmark er låst inde uden for arbejdstid. Dog viser det sig, at halvdelen af alle hjertestop sker uden for de almindelige arbejdstider. Hvis disse hjertestartere var placeret udendørs, og dermed mere tilgængelige, ville chancen for at der blevet reddet flere liv være endnu højere. 

Det er af denne årsag, at sundhedsstyrelsen anbefaler, at hjertestartere bliver placeret steder hvor de er tilgængelige hele døgnet – altså udendørs. 

Hvem kan bruge en hjertestarter?

Hjertestartere er designet på en måde hvorpå alle som udgangspunkt skal kunne bruge den – inklusiv børn. Hjertestartere kan selvfølgelig variere i forhold til hvilket mærke og model hjertestarteren er, men de fleste hjertestartere vil dog fortælle brugeren præcis hvad man skal gøre trin for trin. 

Dette vil altså sige, at hjertestarteren guider brugeren gennem hjertemassage og fortæller præcist hvornår du skal give kunstigt åndedræt. Derudover fortæller hjertestarteren dig hvordan og hvor elektroderne skal placeres på kroppen, hvorefter den selv vurderer om hvorvidt den skal afgive elektrisk stød. 

Selvom alle som udgangspunkt kan anvende en hjertestarter, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at alle tager et førstehjælpskursus, som inkluderer både hjerte-lunge-redning og førstehjælp ved brug af hjertestarter. 

Hos SafetyGroup udbyder vi førstehjælpskurser, som inkluderer hjerte- lungeredning og brugen af hjertestarter. Dette er vores DFR og ERC-kurser. 

Se vores udvalg af DFR-kurser og  ERC-kurser her.

Hvilken hjertestarter skal du vælge?

Er du på udkig efter den helt rigtige hjertestarter?
Hos SafetyGroup følger alle vores hjertestartere sundhedsstyrelsens anbefalinger. 

SafetyGroup udbyder LIFEPAK hjertestartere fra Physio-Control og hjertestartere fra Philips. Se alle modellerne herunder. 

Physio Control Hjertestartere

Philips Hjertestartere

Priserne på vores hjertestartere varierer mellem 6995 kr. Og op til 20.000 kr. Derudover er der forskel på hvad de forskellige hjertestartere har af egenskaber. Er du i tvivl om hvilken hjertestarter du skal vælge, så kan du med fordel kontakte os her på siden eller på telefon: +45 70 60 58 00 og høre hvilken hjertestarter der passer bedst til dine behov.