• (70605800)

HeartStart FRx fra Philips, i rød standard taske

HeartStart FRx fra Philips, i rød standard taske

Varenr. 861304aby - Vejl. pris 15.125,00 kr. ekskl. moms

FRx Hjertestarter er en robust, pålidelig hjertestarter, med en meget høj grad af brugervenlighed. Brugervenligheden er yderst vigtig og afgørende for at redde liv! Derfor kan SafetyGroup kun anbefale denne Hjertestarter. Livredderne ved de rød hvide livreddertårne har gennem flere år brugt FRx Hjertestarter. Trygfonden opsætter løbende FRx Hjertestarter på DSB stationer og lign. SafetyGroup har stor erfaring med FRx Hjertestarter og yder landsdækkende service samt data overlevering fra denne Hjertestarter.

Vejl. pris. 15.125,00 kr. ekskl. moms
Din pris: 10.495,00 kr. ekskl. moms
Bestil

Robust

Hjertestop kan ske i ekstreme miljøer, da er det yderst vigtig at den er klar når det er nødvendigt. FRx Hjertestarter er designet til at arbejde, i regn, på metaloverflader eller i industriområder.
Philips FRx Hjertestarter tåler både vandstråler, belastninger op til 250 kg og 1-meter fald til et betongulv.

Pålidelig

FRx Hjertestarter lever op til fremtidens krav til en hjertestarter og gør FRx til din partner i kritiske situationer. Den indeholder en række funktioner der sikrer, at den er klar når det er nødvendigt, med et minimum af vedligehold.

Klar til brug

Med produkter der sjældent er i brug, er automatisk selv-test, nøglen til et sikkert beredskab. FRx Hjertestarter laver en selv-test daglig, ugentlig og månedlig, herunder elektrode forbindelse og integritet test for at sikre, at alt fungerer.

Stort set vedligeholdelsesfri

FRx Hjertestarter kræver ingen teknisk vedligehold. Stort set alt bliver testet i selvtesten, inklusiv strøm opladning/afladning.
En kort visuel inspektion bekræfter, hvorvidt FRx er funktionel eller ej.
Den blinkende grønne status indikator 'klar' signal, der bekræfter at alt er i orden. Hvis ikke, vil FRx afgive et lydsignal for at meddele, at service er påkrævet.
Står FRx i standby mode, er vedligeholdelsen kun visuel inspektion og udskiftning af forbrugsvarer såsom elektroder (hvert andet år) og batteri (hvert 4 år).

Skabe, opbevaring og anbefalinger

De nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, anbefaler at Hjertestartere placeres så de er opsat på offentlige steder og offentlige tilgængelige hele døgnet. Med de danske vejr forhold giver det udfordringer da alle hjertestartere der er opsat udendørs skal opbevares i skabe med varme, ventilation og alarm, dette for ikke at aflade batteri og for ikke at ødelægge elektronik ved for store temperatur svingninger. Der findes flere opbevarings muligheder for hjertestartere opsat udendørs. Se under skabe og opbevaring.

Der kan tilkøbes pelikan kuffert til FRx Hjertestarter. Dette hvis man ønsker at opbevare FRx udendørs eller hvis man ønsker at bruge og opbevare den under hårde forhold. Samtidig er der mulighed for at opbevare lommemaske og lign. i pelikan kuffert.

HALV- ELLER FULDAUTOMATISK
Halvautomatisk

GARANTI
8 år

KVALITET MARK
CE, FDA

IP-VÆRDI
55

PRODUCENT
Philips

HOLDBARHED BATTERI
4 år

OPTIONS
HLR til børn, Med taske, Træner Tilgængelig

HOLDBARHED ELEKTRODER
2 år

CPR COACHING
Metronome

Downloads:

Brugervejledning
Brochure

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top