• (70605800)

HS1 Hjertestarter fra Philips

HeartStart HS1 fra Philips, i rød standard taske

Varenr. M5066AABY-C01 - Vejl. pris 12.274,00 kr. ekskl. moms

Philips HeartStart. HS1 Hjertestarter

 

Vejl. pris. 12.274,00 kr. ekskl. moms
Din pris: 8.495,00 kr. ekskl. moms
Bestil

Nem at betjene.

SafetyGroup har siden 2003 opsat HS1 Hjertestarter i forbindelse med TrygFondens projekt Hjertestartere på landkortet. SafetyGroup har opsat mere end 1000 af denne type Hjertestarter landsdækkende. HS1 er opsat i mere en 300 idrætshaller landet over og i samtlige lufthavne i Danmark. Kastrup lufthavn har 36 stk. HS1 er en driftsikker og pædagogisk opbygget Hjertestarter der er nem at betjene for selv en ikke øvet bruger. HS1 Hjertestarter har meget kort analyse tid. SafetyGroup har stor erfaring med HS1 Hjertestarter, og yder landsdækkende service for udtagelse af data fra HS1.

Klar til brug

HeartStart HS1 Hjertestarter udfører automatisk selvtest daglig, ugentlig og månedlig og underretter dig hvis den finder et problem. Testerne overvåger mange af defibrillatorens hovedfunktioner, inklusive batterikapacitet, beredskab af kassette med elektroder.

Endvidere køres en selvtest hver gang en kassette med elektroder isættes. Du bliver advaret, hvis der bliver fundet et problem. Hjertertestarterens grønne lampe fortæller om den er klar til brug og i-knappen blinker for at gøre dig opmærksom på et problem.

Unikke egenskaber

HS1 Hjertestarter er så sikker at også børn kan stødes. Når kassetten med SMART elektroder til spædbørn/børn er isat, reduceres defibrilleringsenergien fra voksendosis på 150 joule til 50 joule, og der gives HLR assistance, som er optimal til spædbørn/børn.

Skabe og opbevaring.

Til HS1 Hjertestarter er der flere opbevarings muligheder, hvis man ønsker Hjertestarteren opsat tilgængelig og synlig for brugerne. Der kan nævnes: Vægophæng, skabe i plast og metal. Disse skabe fås med og uden alarm.

De nyeste anbefalinger fra sundhedsstyrelsen, anbefaler at Hjertestartere placeres så de er opsat på offentlige steder og offentligt tilgængelige helst hele døgnet. Med det danske vejrforhold, giver det udfordringer da alle Hjertestartere der er opsat udendørs, skal opbevares i skabe med varme, ventilation og alarm dette for ikke at aflade batteri og ikke for at ødelægge elektronik ved for store temperatur svingninger. Der findes flere opbevarings muligheder for Hjertestartere opsat udendørs. se under skabe og opbevaring.

Der kan tilkøbes flere typer af pelikan kufferter til HS1 Hjertestarter. Dette hvis man ønsker at opbevare HS1 ekstra sikkert udendørs eller hvis man ønsker at bruge og opbevare den under hårde forhold. Samtidig er der mulighed for at opbevare lommemaske og lign. I pelikan kufferterne. Se under skabe og opbevaring....

HALV- ELLER FULDAUTOMATISK
Halvautomatisk

GARANTI
8 år

KVALITET MARK
CE, FDA

IP-VÆRDI
21

PRODUCENT
Philips

HOLDBARHED BATTERI
4 år

OPTIONS
HLR til børn, Med taske, Træner Tilgængelig

HOLDBARHED ELEKTRODER
2 år

CPR COACHING
Metronome

Downloads:

Brochure

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top