• (70605800)

Physio-Control Lifepak CR Plus

Physio-Control Lifepak CR Plus

Varenr. 80403-000246 - Vejl. pris 11.598,00 kr. ekskl. moms

  • Physio Control CR Plus hjertestarter med dansk tale
  • 8 års fabriksgaranti
  • CR Plus ChargePak batteri med 2 sæt elektroder - holdbarhed ca. 2 år
Vejl. pris. 11.598,00 kr. ekskl. moms
Din pris: 9.995,00 kr. ekskl. moms
Bestil

Fordi LIFEPAK CR Plus har den avancerede teknologi, som medicinske fagfolk har tillid til, og den samtidigt er nem at bruge, så er den automatiske eksterne defibrillator (AED) specielt udformet til at kunne anvendes af enhver, der som den første kommer til et offer for pludseligt hjertestop og skal hjælpe.

Denne fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus defibrillator tilbyder i modsætning til AED’er med komplekse talemeddelelser og begrænset defibrilleringsstrøm en god kombination af enkel to-trins betjening, det rette niveau af vejledning samt kapacitet til at optrappe energiniveauet til 360 J, når der er behov for det.

LIFEPAK CR Plus AED udfører selvtest hver uge, udfører hver måned udvidet automatisk selvtest, udfører initialiseringstest, når den tændes; desuden udfører den en række løbende test, mens enheden er i drift. En tydelig indikation af parathed med fire letforståelige indikatorer gør det muligt for enhver bruger at vide, at defibrillatoren er klar til brug. Og i modsætning til AED’er, som kører på eksterne batterier, som aflades over tid, tilbyder SafeGuard Power System - enestående i branchen - en ekstra sikkerhed, fordi den kraftige CHARGE-PAK™ batterioplader sørger for, at det interne batteri er optimalt opladet i hele enhedens levetid.

MÅL
20x24x11 cm.

HALV- ELLER FULDAUTOMATISK
Fåes både halv - og fuldautomatisk

GARANTI
8 år

KVALITET MARK
CE, FDA

IP-VÆRDI
IPX4

PRODUCENT
Physio Control

HOLDBARHED BATTERI
2 år

HOLDBARHED ELEKTRODER
2 år

OPTIONS
genoplivning af børn

CPR COACHING
Metronome

Downloads:

Brochure 1

Brochure 2

Brochure 3

 

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top