• (70605800)

Physio-Control Lifepak CR2 hjertestarter med WIFI

Se video om CR2 Hjertestarteren - den nyeste teknologi indenfor Hjertestartere.

Physio-Control Lifepak CR2 hjertestarter med WIFI

Varenr. 99512-000172 - Vejl. pris 14.169,00 kr. ekskl. moms

  • Overvågning via WIFI
  • 1 sprog - Dansk
  • Håndtag
  • Halvautomatisk
  • 8 års garanti
  • Elektroder - holdbarhed 4 år
  • Batteri - holdbarhed 4 år
  • Børneknap til at justere stødstyrken
  • Kan analysere under HLR
Vejl. pris. 14.169,00 kr. ekskl. moms
Din pris: 11.500,00 kr. ekskl. moms
Bestil

Den nye Physio-Control LIFEPAK CR2 hjertestarter med banebrydende teknologi. LifePak CR2 hjertestarteren hører til blandt de nyeste hjertestartere.

Denne hjertestarter leveres med 1 sprog eller 2 forinstallerede sprog. Dansk og Engelsk. Ved tryk på en knap kan man skifte fra det ene til det andet sprog. Hovedsproget er altid dansk.

Denne hjertestarter scorer højt på støv og fugt modstandsdygtighed med en IP-værdi på 55. Dette gør er at denne hjertestarter sagtens kan placeres udendørs eller i en fabrikshal f.eks.

Hvor andre AED´er kan være vanskelige at bruge eller kræve, at brugerne stopper HLR under analyse, bruger LIFEPAK CR2 defibrillatoren enkle grafikker, hørbare instruktioner og automatiske funktioner for at hjælpe brugerne til at bevare fokus.

LIFELINKcentral AED Program Manager overvåger hver eneste CR2 tilsluttet et Wi-Fi® eller mobilnet og advarer dig - helt automatisk - om alt, der kan påvirke om enheden er klar til brug. Er batteri ikke opladet? Er defibrillatoren ikke, hvor den burde være? Du vil modtage en advarsel via LIFELINKcentral programstyring, hvilket medvirker til stærkt at reducere det arbejde og de udgifter, der er forbundet med styring af dit AED-program, samtidigt med at programmets brugsklarhed og effektivitet øges.

Wi-Fi opkobling kan give nødhjælpspersonerne et komplet billede af hver enkelt pludselige hjertestop. Så allerede før de ankommer, er de bedre forberedt til patienten og kender til detaljerne omkring givne stød, kan se patientens EKG og meget mere. Denne behandlingskontinuitet følger også patienterne helt til hospitalet og videregives til eventuelle behandlere, der er koblet til LIFENET® System. Efter en hændelse kan alle informationer problemfrit sendes via et Wi-Fi netværk og integreres i en patients behandlingsjournal, uden at hændelsesdata behøver downloades direkte fra den automatiske eksterne defibrillator.

Selv om andre automatiske eksterne defibrillatorer kan tilbyde HLR- feedback ved hjælp af et accelerometer eller supplerende værktøj, giver CR2 den rette mængde instruktion og omfatter ny cprINSIGHT™ analyseteknologi. Når HLR begynder, analyserer cprINSIGHT-teknologien automatisk og detekterer om der er behov for stød. Dette reducerer betydeligt pauser i kompressioner af brystkassen og kan helt eliminere pauserne, hvis rytmen vurderes ikke at være stødbar. Og mere HLR betyder bedre kredsløb og bedre odds for overlevelse.

CR2 er den eneste AED, der muliggør kompressioner af brystkassen under EKG-rytme-analyse og reducerer derved pauser mellem HLR og defibrillation. I en sammenlignende AED undersøgelse hjalp CR2 lægfolk, der greb ind, med at levere den samlet set højeste HLR-kvalitet. Hvis der detekteres en stødbar rytme, leverer CR2 stød med stærk, eskalerende energi, så der ikke kræves noget vurderingsopkald fra brugerens side. CR2 har ved test mod konkurrenterne vist sig overlegen til at holde brugeren fokuseret på det, der virkelig betyder noget - at redde liv.

Kort sagt, leder du efter en innovativ hjertestarter, i super kvalitet, som kan betjenes af alle og enhver? Så er Physio-Control CR2 er godt valg for dig.

MÅL
9,7x22,6x27,4

HALV- ELLER FULDAUTOMATISK
Fåes både halv - og fuldautomatisk

GARANTI
8 år

KVALITET MARK
CE, FDA

IP-VÆRDI
55

PRODUCENT
Physio Control

OPTIONS
Ét sprog og flersproget (f.eks. DK+ EN),
genoplivning af børn, tilpasset børneprotokol

HOLDBARHED ELEKTRODER
4 år

HOLDBARHED BATTERI
4 år

CPR COACHING
Metronome

Downloads:

Brochure 1

Brochure 2

Brochure 3

 

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top