• (70605800)

Kontakt os uanset hjertestarter fabrikat

SafetyGroup tilbyder forbrugsvarer, service og support til stort set alle hjertestarter fabrikater på det danske marked.


Kontakt os hvis du mangler elektroder, batterier service eller support til din hjertestarter. SafetyGroup er altid konkurrencedygtige på produkter og service. Derudover har vi mere end 15 års erfaring med hjertestartere og servicering af disse. Vores service er landsdækkende og vi kan være hos dig og din hjertestarter inden for 24 timer.

SafetyGroup tilbyder service og support aftaler på stort set alle fabrikater af hjertestartere. Ønsker du tilbud på hjertestartere af andet fabrikat end Philips og Physio Control, så kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud. 

Vores konsulenter og undervisere har alle mange års erfaring samt redningsmæssig baggrund og bliver løbende opdateret i forbindelse med hjertestarter fabrikater.

SafetyGroup er fast leverandør af service, support og uddannelse til Trygfondens hjertestarter opsætninger og projekter landsdækkende gennem 15 år. 

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top