• (70605800)

Hjertestarter på vand

Hjertestop på vandet er kritisk. I bedste tilfælde er en militærhelikopter 15 minutter væk, men hvert minut uden effektiv hjælp kan være skæbnesvangert.

Hjertestarter på båd

Baggrund. 4000 personer får hjertestop hvert år uden for hospital i Danmark. Overlevelsen ligger landsdækkende på ca. 13 procent. 1/3 del af disse 4000 hjertestop sker i det offentlige rum hvor der er førstehjælpere og hjertestartere tilgængelige. I det offentlige rum ligger overlevelsen på ca. 24 procent. Hvorfor ligger overlevelsen højere i det offentlige rum end i vores egne hjem og i landdistrikter?

Tager man udgangspunkt i at overlevelsen falder med 7-10 procent pr minut fra hjertestop indtræder til stød bliver afgivet, giver ovenstående overlevelses tal sig selv!

Ser man på alder og køn af personer der får hjertestop i det offentlige rum, er størstedelen mænd og mænd over 50 år.

Hjertestarter på vand forøger chancen for overlevelse

Derfor giver det rigtig god mening at have være uddannet i førstehjælp og have en hjertestarter med når man drager til søs! Dette pga. den lange respons tid til en hjertestarter og professionel hjælp. Hvis hjertestop indtræder på båden i rum sø, er det hjertestarteren der kan gøre den stor forskel mellem liv og død.

SafetyGroup har mere end 20 års erfaring med uddannelse af Kystlivreddere ved de danske strande, og står for uddannelsen af Kystlivredderne under Københavns kommune samtidig leverer SafetyGroup uddannelse til en stor del af de danske svømmehaller, og sidder i uddannelses udvalget for erhvervslivredder prøven.

SafetyGroup leverer løbende uddannelse til ansatte og sejlerne i Svanemøllehavnen. Svanemøllehavnen er Danmarks største danske Lystbådehavn.

Kontakt SafetyGroup for den færdige sejler pakker! Rådgivning, uddannelse, hjertestartere, opbevaring.

Hjertestarter på vand

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top