• (70605800)

Hjertestartere på landkortet

SafetyGroup samarbejder med TrygFonden om projektet "Hjetestartere på landkortet".

Projektet startede op 1 september 2006 og løber forløbigt frem til efteråret 2018.

TrygFonden ønsker med dette projekt at påvise en større overlevelse ved hjertestop udenfor hospital hvis der defibrilleres (stødes) tidligt. TrygFonden opsatte i første omgang i år 2006, 100 hjertestartere på udvalgte steder fordelt over hele landet. På nuværende tidspunkt er der opsat over 1000 maskiner fordelt over hele landet under dette projekt.

I projektet indgår hjertestartere, skabe, skilte, oplysningsmateriale og uddannelse af brugergrupper op til 12 personer på hvert sted.

SafetyGroup varetager i dette projekt udarbejdelse af uddannelses materialer og support til TrygFonden, levering af hjertestartere, rådgivning i forbindelse med opsætning samt uddannelse af brugergrupperne og den reppeterende uddannelse samt den daglige support af brugergrupperne.

Projektet er det største af sin art i Danmark pt.

Læs meget mere om dette projekt på TrygFondens hjemmeside www.hjertestarter.dk. På denne side kan du også se placeringen af hjertestarterne da de er opsat tilgængeligt for alle. Du kan samtidig søge om at blive fadder for en hjertestarter. besøg også www.TrygFonden.dk

23. februar 2017 | Kategori: HLR-AED

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top