• (70605800)

Case: Køge Svømmeland

Køge Svømmeland er en kombineret svømmehal/badeland med et stort og varieret kundesegment. Selvom brug af anlægget sker på eget ansvar, så har personalet en særlig opgave i dels det forebyggende sikkerhedsarbejde og den udøvende førstehjælp, der er nødvendig, hvis gæsterne kommer til skade.

Der er vigtigt for ledelsen, at personalet er godt uddannet til både almindelig førstehjælp og livreddende førstehjælp.

Siden Svømmeland åbnede i 1993, har personalet hvert år deltaget i repetition af førstehjælp for at sikre, at de tillærte kompetencer indenfor førstehjælp blev opfrisket og fornyet i takt med ændringer i de internationale retningslinjer for blandt andet hjerte-lunge-redning (HLR).

Uden på nogen måde at anfægte den tidligere undervisning og samarbejde med en anden kursusudbyder, tog ledelsen alligevel kontakt til SafetyGroup i 2016 med et ønske om, at der blev lagt mere vægt på træning af HLR.

Stort set alle ansatte deltog og tilbagemeldingerne på undervisningen/træningen var ikke til at tage fejl af; det var netop den type undervisning, der var brug for.

Sidenhen har Køge Svømmeland booket SafetyGroup til det kommende repetitionskurser, og vi samarbejder pt. om planlægning af in-situ-øvelser i Køge Svømmeland, der skal træne personalet i deres redningsfærdigheder.

17. maj 2017 | Kategori: Serviceaftaler

VORES REFERENCERLæs mere

LÆS OM UDDANNELSE HERLæs mere

DET SIGER VORES KUNDERLæs mere
Top