Basiskurser – Førstehjælpskurser

Basiskurser indenfor førstehjælp ved hjertestop og ulykker giver basal og grundlæggende viden og praktisk undervisning.

Kort beskrivelse af basiskurserne i førstehjælp

Førstehjælp ved hjertestop
Omhandler bl.a. Hjerte-Lunge-Redning og brug af AED/hjertestarter. Efter endt kursus kan deltageren give relevant førstehjælp, anvende en hjertestarter og kunne genkende symptomer på stroke og blodprop i hjertet og handle hensigtsmæssigt. Varighed 240 minutter.

Førstehjælp ved ulykker
Omhandler bl.a. førstehjælpens 4 hovedpunkter og sætter deltageren i stand til at handle på et ulykkessted. Efter endt kursus kan deltageren skabe sikkerhed for sig selv og tilskadekomne i forbindelse med ulykker. Deltageren kan yde førstehjælp ved større ulykker og kan nødflytte tilskadekomne der ligger på jorden eller sidder i bil. Deltageren er også i stand til at yde psykisk førstehjælp i de første minutter. Førstehjælp ved ulykker skal altid gennemføres i sammenhæng med basiskurset “Førstehjælp ved hjertestop” eller en eller flere tilvalgskurser. Varighed 120 minutter.

Basal førstehjælp til børn
Basal førstehjælp til børn sætter deltageren istand til at handle ved hjertestop og andre livstruende hændelser der involverer børn. Uddannelsen indeholder bl.a. hjerte-lunge-redning, fjernelse af fremmedlegemer i luftvejen og ‘alarmsymptomer’ ved febersygdomme. Varighed 240 minutter.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til søgning af midler til uddannelse.