Vi er din danske leverandør af Physio-Control LIFEPAK hjertestartere

SafetyGroup er godkendt leverandør af Physio-Control LIFEPAK hjertestartere i Danmark.

Vi er godkendt af Physio Control – Stryker til at sælge og servicere LIFEPAK hjertestartere i Danmark.

Vi tilbyder prismatch på LIFEPAK hjertestartere, hvis du finder LIFEPAK produkter fra Physio Control – Stryker billigere andre steder i Danmark. Vi ønsker du skal have den bedste service på din LIFEPAK hjertestarter, derfor prismatcher vi. Læs mere om prismatch.

Nedenfor kan du se LIFEPAK hjertestartere fra Physio Control – Stryker. Kontakt os for spørgsmål til hjertestarterne.
Har du brug for batteri eller elektroder til din LIFEPAK hjertestarter? KIG HER.

Physio-Control Hjertestartere hos SafetyGroup

I SafetyGroup er vi utrolig stolte af at være godkendt til at både at sælge og servicere Physio-Control LIFEPAK hjertestartere. Dette betyder, at du efter dit køb altid ville kunne få den bedste service på og omkring din Physio-Control hjertestarter. 

Hos SafetyGroup har vi et udvalg af 5 Physio-Control LIFEPAK hjertestartere som koster mellem 9.995 kr. Og 19.606 kr. eksl. moms. 

I forhold til gamle hjertestartere, som manuelt skal tjekkes for fejlmeddelelser, så har Physio-Control et langt bedre system, som gør det let at monitorere mange hjertestartere på én gang. Dette kan gøres med vores Physio-Control LIFEPAK CR2 hjertestarter med Wi-Fi eller 3G, som opkobles til LIFELINK. 

Hvis du har et stærkt Wi-Fi signal, kan du med fordel vælge den lidt billigere Physio-Control LIFEPAK CR2 med Wi-Fi, men er dette ikke tilfældet, så er det bedste valg en Physio-Control LIFEPAK CR2 hjertestarter med 3G. Med 3G modellen skal du tilkøbe et simkort for enten 4 eller 8 år. 

Er du i tvivl om hvilken Physio-Control hjertestarter, som passer bedst til dig, så kontakt os endelig på +45 70 60 58 00 eller info@safetygroup.dk 

Oprindelse af Physio-Control

Karl William Edmark startede Physio-Control Corporation i 1955, hvorefter han kun få år efter lavede den første hjertestarter verden havde set. Physio-Controls hjertestarter blev efterfølgende prototypen for alle hjertestartere, som blev brugt på hospitaler verden over. 

I slutningen af 1960’erne introducerede Physio-Control LIFEPAK 33, hvilket var den første mobile hjertestarter. På denne måde revolutionerede Physio-Control endnu engang branchen. 

Physio-Control i dag

I dag har Physio-Control videreudviklet på deres produkter, og stræber fortsat efter de nyeste teknologier og smarte løsninger til deres serie af hjertestartere. Dette gør Physio-Control altid i tæt samarbejde med folk i medicinalbranchen, som bruger deres produkter, som f.eks. sygeplejersker, læger og medicinske forskere. 

Physio-Controls målsætning er i dag meget klar og simpel: At producere hjertestartere og beredskabsprodukter af højeste kvalitet, for at hjælpe almindelige folk og personale, indenfor den medicinske verden, igennem den sværeste form for nødsituationer.