Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra SafetyGroup ApS.

Ved din bestilling af varer hos SafetyGroup accepterer du nedenstående aftalevilkår. Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.


Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner og vises både eksklusive og inklusive moms og afgifter.
Leveringsomkostningerne opkræves pr. forsendelse. Ved køb over kr. 2.000,00 + moms er leveringen gratis. Dog pålægges der ved køb af Laerdal produkter altid en fragtomkostning på minimum kr. 110,- + moms. Der tages altid forbehold for tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandørerne samt ændringer i moms og afgifter.


Betaling

Fakturaen sendes via EAN Nummer eller e-mail til kunden, som udgangspunkt har kunden 8 dages betalingsfrist hvis ikke andet er aftalt. I visse tilfælde kan SafetyGroup ApS forlange hel eller delvis betaling ved bestilling af specielvare.


Sikkerhed ved betaling af køb

 • Personoplysninger
  Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling og levering – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år, oplysninger vedr. medicinskudstyr gemmes i 15 år. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil din e-mail-adresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte kundeservice på 70605800 eller info@safetygroup.dk, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.
 • Levering
  Ved bestilling afsendes ordren indenfor 3-4 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 3-4 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med billigste fragt f.eks. GLS, PostNord eller Danske Fragtmænd. Alle varer leveres så længe lager haves. Rettidig levering forudsætter, at fragtfirmaet overholder leveringsaftalen på 3-4 hverdage. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtfirmaet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
 • Porto og fragt
  Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 3-4 arbejdsdage. Alle vores leveringer foregår via vores administration. Vi tilbyder gratis fragt hos SafetyGroup ApS, hvis du køber for over kr. 2.000,00 + moms. Ellers pålægges der et fragtgebyr på den faktiske udgift til GLS PostNord eller Danske Fragtmænd. Dog pålægges der ved køb af Laerdal produkter altid en fragtomkostning på kr. 110,- + moms.


Returnering og reklamation

 • Fortrydelse af køb og returnering
  Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Dog ikke på varer der er specielt bestilt til kunden. Ved fortrydelse skal varen være i samme stand som ved modtagelsen, og må ikke have været taget i brug, varen skal returneres i original emballage. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.
 • Mangler i pakken
  Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere inden for rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.
 • Reklamation
  Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen.
  Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt eller uautoriseret reparation eller brug.
 • Transportskader
  Når du modtager dine varer, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt da kundeservice på 70605800 eller info@safetygroup.dk og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddelelses inden for 2 hverdage.
 • Sådan håndterer du en defekt vare
  Hvis du vil reklamere via SafetyGroup ApS kundeservice på 70605800 eller info@safetygroup.dk, bedes du altid oplyse ordrenummer – fakturanummer produkttype og en kort beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet for det videre forløb.


Overordnede retningslinjer for returnering af varer hos SafetyGroup ApS

Bytte af varer til et nyt produkt
Ifølge købeloven har du som forbruger reklamationsret i 2 år. (8 år produktgaranti på Stryker og Philips hjertestartere) Det vil sige, at du kan påberåbe fejl og mangler i op til 2 (8) år efter købstidspunktet. Dog er du forpligtet til at anmelde fejlen i rimelig tid efter, at du har opdaget den. Det er din pligt at angive, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk. Hvis varer skal byttes til en ny, sker det, hvis én af følgende betingelser er opfyldt:

 1. Produktet er blevet beskadiget under fragten fra lageret til forbrugeren, hvor skaden blev opdaget i forbindelse med udpakning af produktet.
 2. Uoverensstemmelser mellem det leverede produkt, og hvad der blev lovet på hjemmesiden.
 3. Defekter på produktet, som skyldes fabriksfejl fra producentens side.


Penge retur for køb

Ifølge købeloven har du som forbruger fortrydelsesret, hvis du har købt en vare i en internetforretning, pr. postordre eller ved anden form for fjernsalg. Hvis du ønsker pengene retur for dit produkt, sker det, hvis produktet returneres senest 14 dage efter køb. Dog ikke ved specielbestillinger hvor varen er bestilt hjem specifikt til dig. Hvis produktet er åbnet og/eller brugt, vil forbrugeren ikke kunne få det fulde beløb retur.


Her har du ikke reklamationsret

Ifølge købeloven har du som forbruger 2 års reklamationsret såfremt en fejl har været til stede på købstidspunktet medmindre:

 1. Fejlen skyldes din forkerte brug af varen.
 2. Hvis du har udsat varen for en større fysisk belastning, end man kan forvente, at den holder til.

 

Tilbud

SafetyGroup kundeservice Telefon: +45 70 60 58 00, info@safetygroup.dk kan hjælpe dig med at skræddersy et tilbud og en leverance, der passer til dig. Du er altid velkommen med diverse forespørgsler. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med os og vores produkter, service og kurser. Vi arbejder mod langvarige kunderelationer.

Det samme gælder engrosbestillinger – kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud. Alle tilbud er som udgangspunkt, hvis ikke andet er aftalt, bindende for sælger i 30 dage.

SafetyGroup ApS
Hareskovvej 13
4400 Kalundborg
Telefon:+45 70 60 58 00
info@safetygroup.dk
CVR: 31494362