Førstehjælpsdukker

Hos Safetygroup kan du altid finde de bedste førstehjælpsdukker på markedet til en god pris. Vores førstehjælpsdukker er egnet til brug i førstehjælpsundervisning og hjælper dig og dine elever med at være parate når der er liv på spil.

Førstehjælpsdukkerne giver dig muligheden for at hæve HLR-træningen til nye højder af præcision og kunnen inden for førstehjælp. Ved at træne med de samme handlingsplaner, materialer og procedurer, der bruges i virkelige førstehjælps- og nødsituationer, kan førstehjælps-kursister perfektionere både individuelle evner og holdarbejde når det handler om at redde liv.

Ved køb af produkter fra Laerdal, pålægges der en fragtomkostning fra 110 kr. ekskl. moms pr. forsendelse.

Bemærk! Ved køb af produkter fra Laerdal, pålægges der en fragtomkostning, alt efter vægt/størrelse på ordren.

De anatomisk korrekte førstehjælpsdukker fra Laerdal er det oplagte valg, da netop denne producent laver anerkendte træningsdukker, der giver dig og dine hold de bedste muligheder for realistisk førstehjælpstræning. Førstehjælpsdukkerne indeholder avancerede teknologier der giver dine træningshold muligheden for at øve vigtige livreddende færdigheder i et sikkert simuleret miljø. Det avancerede design gør, at du kan træne genoplivning med realistiske konfigurerbare
bryststivheder, så dine træningshold lærer at pålægge korrekt pres på brystkompressioner. Dertil kommer førstehjælpsdukkerne, med funktioner til træning af korrekt håndplacering, brystkompressionsrytme og teamwork i nødsituationer.

Førstehjælpsdukkerne giver dig muligheden for både at træne brystkompressioner og mund-til-mund og indeholder funktioner til træning af ventilationer. Dukkerne indeholder livagtige anatomiske kendetegn, som f.eks bevægelige kæber så du nemt kan træne korrekte manøvrer for hovedhældning og hageløft. Derudover har dukkerne også synlig brysthævning- og sænkning ved ventilation, så både ventilation og brystkompressioner kan trænes på realistisk
vis. De realistiske luftvejshovedmoduler giver dig også muligheden for at træne førstehjælp med supraglottisk udstyr og fungerer også til brug af førstehjælpsmetoder, som f.eks Sellicks manøvrer.

Træningsdukkerne er det perfekte redskab til at opnå øgede færdigheder inden for genoplivning og giver hands-on erfaring i nødsitutationer. Udover træning af mund-til-mund og brystkompressioner, er dukkerne også ideelle til træning af defibrillering og kan bruges med trænings-defibrillationsudstyr; og indeholder teknologi til træning i placering af defribillerings-sensorer og kan bruges til træning i AED udstyr.

Rådgivning til Træningsdukker

Du finder førstehjælpsdukker i forskellige størrelser, så du kan træne genoplivning af voksne, børn og spædbørn. Alle dukkerne indeholder korrekt anatomi i forhold til de forskellige størrelser, så dine træningshold kan være klar i alle slags genoplivnings situationer. Træningsdukkerne er modulære, med udskiftelige dele, så du blandt andet kan skifte luftveje og ansigtsmasker, så du altid kan give dine træningshold hygiejniske forhold til oplæring i førstehjælp. Du kan også
opgradere træningsdukkerne med QCPR-pakker, så du kan måle effektiviteten af den simulerede førstehjælp.

Træningsdukkerne fås i forskellige pakkeløsninger, hvilket gør at vi kan give dig en god pris på førstehjælpsdukker. Hvad end du skal bruge enkelte førstehjælpsdukker eller pakker med flere førstehjælpsdukker til større hold, kan du finde det hos SafetyGroup. Vi sørger altid for at give dig den rigtige rådgivning og erfaring når du skal vælge førstehjælpsudstyr. Hvis du er i tvivl om hvilke førstehjælpsdukker til førstehjælp, som passer til dine behov, hjælper vi dig godt på vej.

Om du er privat eller skal bruge førstehjælpsdukkerne i forbindelse med erhverv, kan du altid kontakte os for gratis og professionel rådgivning.