Din danske Philips leverandør matcher prisen

prismatch philips hjertestartere

Vi matcher prisen på hjertestartere og produkter til hjertestartere fra Philips.

SafetyGroup er jeres godkendte danske Philips leverandør.

Finder du hjertestartere eller forbrugsvarer til hjertestartere fra Philips billigere andet steds på nettet end hos SafetyGroup, bedes du kontakte os, da vi så vil matche den pris du har fundet andet steds.

Hvorfor gør vi det!

SafetyGroup er, som den ENESTE hjertestarter forhandler i Danmark, godkendt direkte af Philips til at sælge og servicere Philips hjertestartere og forbrugsvarer til Philips hjertestartere efter gældende retningslinjer. Dette betyder, at SafetyGroup har kontrakt med Philips og skal leve op til standarder for at kunne sælge og servicere Philips produkter.

SafetyGroup er jeres direkte linje tilbage til producenten Philips. Når du handler Philips hjertestartere med os, er du sikker på at få den bedste vejledning, de nyeste produkter, bedste service samt nyeste viden. Derudover er Philips kun et opkald fra SafetyGroup. Dette gør, at vi kan yde jer den service og den rådgivning Philips anbefaler i forbindelse med deres livreddende produkter.

SafetyGroup har mere end 20 års erfaring med Philips hjertestartere til danskerne. Vi lægger vægt på at være specialister inden for de produkter vi forhandler og servicerer. Samtidig lægger vi vægt på, at være i partnerskab med fabrikanten af vores produkter, for forbrugerens skyld.

Kontakt os endelig for prismatch eller ved spørgsmål til ovenstående.