Din danske LIFEPAK leverandør matcher prisen

prismatch physio control LIFEPAK hjertestartere

SafetyGroup er godkendt dansk distributør af LIFEPAK hjertestartere og forbrugsvarer til disse hjertestarter fra Physio Control – Stryker i Danmark.

Vi matcher laveste pris på LIFEPAK hjertestartere og produkter fra Physio Control – Stryker.

Finder du LIFEPAK hjertestartere eller forbrugsvarer fra Physio Control – Stryker billigere andet steds på nettet end hos SafetyGroup, bedes du kontakte os, da vi så vil matche den pris du har fundet andet steds.

Hvorfor gør vi det!

Physio Control – Stryker har i Danmark 2 godkendte distributører – servicepartnere af deres LIFEPAK hjertestartere til det basale danske marked. Dette betyder at SafetyGroup har kontrakt med Physio Control – Stryker. Vi skal leve op til kvalitetskrav og standarder for at kunne sælge og servicere deres LIFEPAK hjertestartere og forbrugsvarer.

SafetyGroup er jeres direkte linje tilbage til producenten Physio Control – Stryker. Når du handler LIFEPAK hjertestartere  hos SafetyGroup, er du sikker på at få de nyeste produkter, bedste service og nyeste viden. Derudover er Physio Control – Stryker kun et opkald fra SafetyGroup. Dette gør, at vi kan yde jer den service og den rådgivning Physio Control – Stryker anbefaler i forbindelse med deres livreddende produkter.

Derudover kan kun godkendte distributører tilbyde det unikke overvågnings- og opdateringsprogram LIFELINK til LIFEPAK hjertestartere. SafetyGroup har mere end 20 års erfaring med hjertestartere til danskerne.

Hos SafetyGroup lægger vi vægt på at være godkendt af producenten af de produkter vi forhandler, for forbrugerens skyld. Vi er jeres danske LIFEPAK partner.

Kontakt os endelig for prismatch eller ved spørgsmål til ovenstående.