Vi er din danske Philips leverandør

SafetyGroup er hovedleverandør af Philips hjertestartere i Danmark.

Vi er den eneste leverandør der er godkendt direkte af Philips til at sælge og servicere Philips hjertestartere i Danmark.

Vi tilbyder prismatch på Philips hjertestartere, hvis du finder Philips produkter billigere andre steder i Danmark. Vi ønsker du skal have den bedste service på din Philips hjertestarter, derfor prismatcher vi. Læs mere om prismatch.

Nedenfor kan du se hjertestartere fra Philips. Kontakt os for spørgsmål til hjertestarterne.
Har du brug for batteri eller elektroder til din Philips hjertestarter? KIG HER.

Philips Heartcare

Det er efterhånden de færreste mennesker der ikke kender til elektronikgiganten, Philips. Philips har etableret sig som en stor spiller inden for mange kategorier, og dette gælder også markedet for produkter rettet mod sundhedssektoren. Dette har Philips gjort gennem deres gren Philips Healthcare, som laver nogle solide hjertestartere. 

Philips Hjertestartere fra SafetyGroup

Hos SafetyGroup er vi stolte af at være godkendt direkte af Philips til at både sælge og servicere Philips hjertestartere. 

Vi udbyder to forskellige Philips hjertestartere:

HeartStart HS1 fra Philips, i rød standard taske

HeartStart FRx fra Philips, i rød standard taske

Philips hjertestarteren HeartStart HS1 er en basishjertestarter. Der er på verdensplan solgt mere end to millioner af denne model, hvilket gør det til en af verdens mest solgte hjertestartere. HeartStart HS1 er på mange måder den oplagte hjertestarter til dig, der ønsker en hjertestarter på kontoret, i hjemmet, dit sommerhus eller lignende. 

Hos SafetyGroup har vi selv opsat mere end 1000 Philips hjertestartere i modellen Heartstart HS1. Dette er gjort i blandt andet lufthavne og sportshaller landet over. HeartStart HS1 er både driftssikker og nem at anvende for de fleste. 

Ønsker man en Philips hjertestarter som er hårdfør, yderst pålidelig og utrolig brugervenlig, så skal man vælge HeartStart FRx fra Philips. Denne hjertestarter er et mere oplagt valg, hvis hjertestarteren skal bruges hyppigere end normalt, af f.eks. livreddere, eller hvis den hænger udenfor på en byggeplads eller lignende. Den kan også findes på mange af landets togstationer.