Vi er din danske leverandør af HeartSine hjertestartere

SafetyGroup er godkendt leverandør af HeartSine hjertestartere i Danmark.

Vi er godkendt til at sælge og servicere HeartSine hjertestartere i Danmark.

Vi tilbyder prismatch på HeartSine hjertestartere, hvis du finder HeartSine produkter billigere andre steder i Danmark. Vi ønsker du skal have den bedste service på din HeartSine hjertestarter, derfor prismatcher vi. Læs mere om prismatch.

Nedenfor kan du se HeartSine hjertestartere. Kontakt os for spørgsmål til hjertestarterne.
Har du brug for batteri eller elektroder til din HeartSine hjertestarter? KIG HER.

Kompakte og brugervenlige hjertestartere fra HeartSine

HeartSine AED hjertestartere er livreddende teknologi til førstehjælp. De er godt beskyttet mod vejr og støv og er pt. en af de mindste og letteste hjertestartere på markedet. Hjertestarterne fra HeartSine hjælper førstehjælperen igennem genoplivningsprocessen på let forståelig vis, både ved at fortælle hvad der skal gøres såvel som med visuelle signaler på hjertestarteren. De har kun to knapper og er dermed yderst brugervenlige. Med sin kompakte størrelse og en vægt på ca. 1,3 kilo, så er det nemt at finde plads til den og have den tilgængelig i bilen, flyet på kontoret eller i træningscenteret.

HeartSine batteri og elektrode i én samlet pakke

Hjertestarterne fra HeartSine kommer med en praktisk Pad-Pak, der indeholder batteri og elektrode sampakket til engangsbrug. Som bruger skal man derfor kun forholde sig til én udløbsdato og kun én udskiftelig del, hvilket gør serviceringen meget enkel. Levetiden på en Pad-Pak er fire år fra produktionstidspunktet. Til børn fra 1 til 8 år eller op til 25 kg, anbefales det at anvende HeartSines Pediatric-Pak, der sikrer levering af et passende energi-niveau.