Om SafetyGroup

Hjertestartertræning og hjerte-lungeredning grafik

SafetyGroups er et landsdækkende og dynamisk firma der konstant er i udvikling for at kunne yde den bedste service og uddannelse til vores kunder! SafetyGroup læner sig udelukkende op af forskningen på genoplivningsområdet!

Forskning- Uddannelse- implementering ❤ Overlevelse!

Erfaren distributør

Safetygroup har mere end 20 års erfaring med hjertestartere og førstehjælpskurser til danskerne og har siden 2003 været fast leverandør af rådgivning, uddannelse og service i forbindelse med alle TrygFondens opsatte hjertestartere landsdækkende.

Vi har stor ekspertise inde for hjertestartere og har gennem de sidste 16 år været autoriseret distributør af Philips hjertestartere. Safetygroup er desuden godkendt distributør af LIFEPAK hjertestartere fra Physio Control – Stryker og hjertestartere fra HeartSine. Det betyder, at SafetyGroup er godkendt til at sælge, rådgive og servicere disse hjertestartere efter gældende regler og forskrifter med direkte kontakt til fabrikanterne. SafetyGroup lægger vægt på at være autoriseret distributør for at kunne vejlede og servicere vores kunder bedst muligt.

Samarbejde med TrygFonden

Siden 2003 har vi været fast leverandør og samarbejdspartner til TrygFonden vedr. rådgivning, opsætninger og implementering af hjertestartere i det offentlige rum. Først i Københavns Metro og efterfølgende har vi opsat mere end 2500 hjertestartere landet over i lufthavne, idrætshaller, svømmehaller, museer, biblioteker, forlystelsesparker, boligforeninger, småøer og lign.

I forbindelse med disse opsætninger og implementeringer yder vi løbende support, service og uddannelse. I samme periode har vi uddannet mere end 100.000 mennesker i førstehjælp og brug af hjertestartere.

Førstehjælpstræning med dukke

Deltagelse i forskningsprojekter

SafetyGroup har siden sin opstart, deltaget i flere forskningsprojekter om hjertestartere, implementering, uddannelse og overlevelse ved hjertestop i samarbejde med TrygFonden. Deriblandt:

  • Bornholm Redder liv (af Læge Anne Møller Nielsen)
  • Hjertestartere i Københavns Metro 2003-2005
  • Hjertestartere på Landkortet TrygFonden fra 2006 til dato
  • Skole indsatsen (TrygFonden) fra 2014 til 2017
  • DSB projektet TrygFonden 2014 til dato
  • Forskning i uddannelse i samarbejde med AMK Ballerup 2017
  • Derudover har SafetyGroup indsamlet data fra hjertestop til Dansk hjertestop register gennem de sidste 10 år. Disse data er med til at gøre læger og forskere klogere på indsatsen i forbindelse med hjertestop.

Senest har SafetyGroup’s undervisere deltaget i et større landsdækkende forskningsprojekt omkring førstehjælpskurser og kvaliteten af samme. I denne forskning indgik SafetyGroup’s undervisere som observatører på førstehjælpskurser i Danmark. SafetyGroup er altid i front med den nyeste viden og pædagogiske principper inden for førstehjælpskurser og træning.

SafetyGroup har siden 2014 opsat hjertestartere på de største danske DSB stationer i forbindelse med TrygFondens samarbejde med DSB. SafetyGroup yder løbende support og uddannelse til DSB personale i forbindelses med dette projekt.

SafetyGroup er kendt fra TV ved flere lejligheder omkring førstehjælp og hjertestartere.

Førstehjælpstræning

Leverandør til nogle af Danmarks største virksomheder

SafetyGroup har de sidste 15 år været leverandør af hjertestartere og uddannelse til nogle af Danmarks største virksomheder, bl.a. hovedparten af de danske svømme- og idrætshaller og samtlige DTU installationer landsdækkende.

SafetyGroup er leverandør af hjertestartere og uddannelse til Politiet, bl.a. Politiet i Nordsjælland og Vestegnens Politi.

Vi leverer hjertestartere og uddannelse til bl.a.:

  • Top Danmark
  • Tryg Forsikring
  • TrygFonden
  • Alm. Brand
  • DSB
  • DTU landsdækkende
  • Politiet
  • Samtlige danske lufthavne
  • og mange flere

Indsats i boligområder mv.

SafetyGroup har stor fokus på boligforeninger, grundejerforeninger, vejlaug mv. I 2018 var der 5400 hjertestop i Danmark uden for hospital, ud af disse hjertestop overlevede 16 procent, ca. 75 procent af disse hjertestop skete i eget hjem. SafetyGroup ønsker at øge overlevelsen ved hjertestop i offentligt rum og eget hjem, derfor tilbyder SafetyGroup samlede pakketilbud til boligforeninger, grundejerforeninger, vejlaug mv. Se hjertestarterpakker.

Hjertestarterskabe monteret

Erfarne undervisere

Udspring i Tryg på Stranden

SafetyGroup har sit udspring i Tryg på Stranden tilbage i 1998. SafetyGroup var i sine første år med i opstarten af TrygFondens Kystlivredning og en del af Kystlivredderne på de danske strande. Vi har siden 2007 stået for uddannelsen af kystlivredderne på de københavnske strande under Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning.

SafetyGroups undervisere og konsulenter har alle praktisk erfaring inden for redning og førstehjælp fra bl.a. ambulancetjeneste, politi, kystlivredning og lign. De modtager løbende videreuddannelse i vores produkter og deres instruktørvirke.

Vi udbyder kurser under Dansk Førstehjælpsråd samt ERC (Europæisk Råd for genoplivning). SafetyGroup er blandt de største udbydere i Danmark af ERC-kurser.

SafetyGroup har været med til at opstarte FSFI (Foreningen af selvstændige førstehjælps instruktører) derudover er vi medlem af Brancheforeningen af hjertestarter forhandlere i Danmark og repræsenteret med en bestyrelsespost i denne forening.

Vi har undervisere og konsulenter i Vejle, Odense, Kalundborg, Slagelse, Præstø, Helsinge, Hornbæk og København. Dermed kan vi levere førstehjælpskurser landsdækkende og servicere din hjertestarter efter brug inden for 24 timer.

Livredder træning

Kontakt os

SafetyGroup henvender sig til alle private virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at gøre en forskel inden for førstehjælp og genoplivning.

Ønsker du tilbud og rådgivning? Kontakt SafetyGroup.

Skal sikkerheden være i top ved jeres arrangement?

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for sikkerhed ved større events. Læs mere her.

I er hjertelig velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare på jeres spørgsmål.