Physio-Control LIFEPAK CR2 hjertestarter med USB

16.495,00 kr. ekskl. moms. 20.618,75 kr. inkl. moms.

LIFEPAK CR2 fra Physio Control – Stryker. En af de nyeste, og den smukkeste og smarteste på markedet.  LIFEPAK CR2 er hjertestarteren med alle de nyeste og livreddende funktioner.

Hjertestarteren fås i 3 udgaver; En Wi-Fi model, en 3G model og en USB model. Wi-Fi modellen vælges, hvor der er stærkt Wi-Fi signal til opkobling til LIFELINK. 3G modellen vælges til steder hvor der ikke er Wi-Fi signal.

3G modellen har også Wi-Fi indbygget. Der tilkøbes simkort til 3G modellen for 4 eller 8 år. Bemærk! I vors tilbudspakker med 3G modellen, er simkort og dataplan inkl. i 8 år.

Denne hjertestarter indeholder:

  • 8 års garanti
  • Elektroder – holdbarhed 4 år
  • Batteri – holdbarhed 4 år
  • 1 sprog – altid dansk som hovedsprog
  • Børneknap til at justere stødstyrken
  • Justerer lydstyrken efter baggrundsstøj
  • Fås både halv- og fuldautomatisk. Spørg for pris og specifikationer.

LÆS MERE

Se alle vores hjertestartere og hjertestarterpakker her.

Varenummer (SKU): 99512-001275 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Wi-Fi og 3G modellerne har indbygget forbindelse til LIFELINK systemet. Via LIFELINK systemet bliver ejeren og SafetyGroup adviseret om hjertestarterens tilstand og tilstedeværelse. Hjertestarterne laver daglig, ugentlig og månedlig selvtest og melder ind via LIFELINK systemet om klar status samt batteri og elektrode tilstand. Derudover melder hjertestarteren ind om tilstedeværelse hver 28 dag.

Wi-Fi og 3G modellerne har indbygget børnefunktions knap og kan fås med flere sprog. Ved tryk på en knap kan man skifte fra det ene til det andet sprog. Hovedsproget er altid dansk.

Begge modeller har indbygget cprINSIGHT™, dette system er unikt og livreddende. Systemet guider førstehjælperen i HLR, derudover gør systemet det muligt at yde HLR under analyserne og nedsætter hands off perioderne. Dette er livreddende,  LIFEPAK CR2 er den eneste hjertestarter på markedet, hvor HLR er mulig under analyser. LIFEPAK CR2 kan ydermere lyd justere, alt efter hvor meget larm der er på skadestedet.

LIFEPAK CR2 modellerne har høj IP værdi 55 og lang levetid på batteri og elektroder, 4 år.

USB modellen er at sammenligne med en helt almindelig hjertestarter uden LIFELINK system og uden CPRsystem. Derudover fås USB modellen kun med dansk sprog.

Alle modeller af LIFEPAK CR2 er CE og FDA godkendt og lever op til den danske Sundhedsstyrelses kernekarv for hjertestartere.

London politi har valgt LIFEPAK CR2 som hjertestarteren til deres biler. Derudover har Kastrup Lufthavn valgt LIFEPAK CR2 som den nye hjertestarter i Terminal E og Kastrup Lufthavns nye hjertestarter. I SafetyGroup er vi stolte over at kunne tilbyde denne smukke, unikke og nye hjertestarter til vores kunder.

Specifikationer

Mål: 9,7 x 22,6 x 27,4
Halv- eller fuldautomatisk: Halvautomatisk
Garanti: 8 år
Kvalitet: CE, FDA
IP-værdi: 55
Producent: Physio Control
Options: Dansk tale og brugsanvisning
Holdbarhed elektroder: 4 år
Holdbarhed batteri: 4 år
CPR Coaching: Metronome

Downloads:
Datablad

Titel

Go to Top