AED Trainer 3

3.893,00 kr. ekskl. moms. 4.866,25 kr. inkl. moms.

At være forberedt til pludseligt hjertestop – En hurtigt og præcist aktion fra uddannede akuthjælpere under behandlingen af en patient med hjertestop er afgørende, hvis et succesfuldt resultat skal opnås.

AED Trainer 3 er det ultimative værktøj til træning af akuthjælpere, som behandler hjertestop.

Varenummer (SKU): 198-00150 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ligner og virker som en Heartstart FR3

AED Trainer 3 afspejler den unikke funktionalitet i Philips Heartstart FR3 AED, og giver en realistisk træningsoplevelse til beredskabsmedarbejdere, der leverer optimal terapi, når de står med en person med hjertestop

 

Fleksibel konfiguration

AED Trainer 3 er konfigureret med otte real-world scenarier, der er udviklet i overensstemmelse med internationalt anerkendte førstehjælps-programmer. De er AHA og ERC 2010 guideline kompatible. Mange parametre på hvert scenarie kan let konfigureres til at overholde lokale protokoller eller fremtidige opdateringer. Sprog kan også ændres med et tryk på en knap.

 

Fuld instruktør-kontrol

Instruktøren kan ændre scenarier ved at trykke på knapperne på selve enheden eller ved hjælp af en fjernbetjening (tilkøb). Under hvert scenarie kan instruktøren via fjernbetjeningen ‘pause’, ‘ændre’ eller ‘introducere nye udfordringer’, for at teste, hvordan eleverne reagerer på forskellige situationer, hvilket forbedrer læringen.

Download Quick Setup Guide

Titel

Go to Top