PAKKE 6 – Indendørspakken fra Philips

8.195,00 kr. ekskl. moms. 10.243,75 kr. inkl. moms.

SafetyGroup har siden 2003 opsat HS1 hjertestarteren i forbindelse med TrygFondens projekt “Hjertestartere på landkortet”. SafetyGroup har opsat mere end 1000 af denne type hjertestarter landsdækkende. HS1 er opsat i mere en 300 idrætshaller landet over og i samtlige lufthavne i Danmark. Kastrup lufthavn har 36 stk. HS1 er en driftsikker og pædagogisk opbygget hjertestarter der er nem at betjene for selv en ikke øvet bruger. HS1 hjertestarteren har meget kort analyse tid. SafetyGroup har stor erfaring med HS1 hjertestarteren, og yder landsdækkende service for udtagelse af data fra HS1.

Pakken indeholder:

  • Heartstart 1 hjertestarter fra Philips med 8 års garanti
  • Vægophæng
  • Førstehjælpskit

Se alle vores hjertestartere og hjertestarterpakker her.

Beskrivelse

Klar til brug
HeartStart HS1 hjertestarteren udfører automatisk selvtest daglig, ugentlig og månedlig og underretter dig hvis den finder et problem. Testerne overvåger mange af hjertestarterens hovedfunktioner, inklusive batterikapacitet, og elektrodeudløb. Endvidere køres en selvtest hver gang en kassette med elektroder isættes. Du bliver advaret, hvis der bliver fundet et problem. Hjertertestarterens grønne lampe fortæller om den er klar til brug og i-knappen blinker for at gøre dig opmærksom på et problem.

Unikke egenskaber
HS1 hjertestarteren er så sikker, at også børn kan stødes. Når kassetten med SMART elektroder til spædbørn/børn er isat, reduceres defibrilleringsenergien fra voksendosis på 150 joule til 50 joule, og der gives HLR assistance, som er optimal til spædbørn/børn.

Skabe og opbevaring
Til HS1 hjertestarteren er der flere opbevaringsmuligheder, hvis man ønsker hjertestarteren opsat tilgængelig og synlig for brugerne. Der kan nævnes: Vægophæng samt skabe i plast og metal. Disse skabe fås med og uden alarm. De nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen anbefaler, at hjertestartere placeres så de er opsat på offentlige steder og offentligt tilgængelige helst hele døgnet. Med det danske vejrforhold, giver det udfordringer da alle hjertestartere, der er opsat udendørs, skal opbevares i skabe med varme, ventilation og alarm. Dette for ikke at aflade batteri og ødelægge elektronik ved for store temperatur svingninger.

Specifikationer

Halv eller fuldautomatisk: Halvautomatisk
Garanti: 8 år
Kvalitet: CE, FDA
IP-værdi: 21
Producent: Philips
Holdbarhed batteri: 4 år
Holdbarhed elektroder: 2 år
Options: HLR til børn. Taske. Træner tilgængelig
CPR Coaching: Metronome

Downloads:
Brochure

Titel

Go to Top