PAKKE 8 – Udendørspakken fra Philips med Support Plus

17.995,00 kr. ekskl. moms. 22.493,75 kr. inkl. moms.

FRx hjertestarter er en robust, pålidelig hjertestarter, med en meget høj grad af brugervenlighed. Brugervenligheden er yderst vigtig og afgørende for at redde liv! Derfor kan SafetyGroup anbefale denne hjertestarter. Livredderne ved de rød hvide livreddertårne har gennem flere år brugt FRx hjertestarteren. Trygfonden opsætter løbende FRx hjertestartere på DSB stationer og lign. SafetyGroup har stor erfaring med FRx hjertestartere og yder landsdækkende service samt data overlevering fra denne hjertestarter.

Pakken indeholder:

  • FRx hjertestarter fra Philips med 8 års garanti
  • CA100 udendørsskab fra Claus Andersen i rustfri stål
  • Førstehjælpskit
  • Support Plus 1. år
  • Levering og klargøring på stedet

Se alle vores hjertestartere og hjertestarterpakker her.

Beskrivelse

Robust
Hjertestop kan ske i ekstreme miljøer, da er det yderst vigtig at den er klar når det er nødvendigt. FRx hjertestarteren er designet til at arbejde, i regn, på metaloverflader eller i industriområder. Philips FRx hjertestarter tåler både vandstråler, belastninger op til 250 kg og 1-meter fald til et betongulv.

Pålidelig
FRx hjertestarteren lever op til fremtidens krav til en hjertestarter og gør FRx til din partner i kritiske situationer. Den indeholder en række funktioner der sikrer, at den er klar når det er nødvendigt, med et minimum af vedligehold.

Klar til brug
Med produkter der sjældent er i brug, er automatisk selv-test, nøglen til et sikkert beredskab. FRx hjertestarteren laver en selv-test daglig, ugentlig og månedlig, herunder elektrode forbindelse og integritet test for at sikre, at alt fungerer.

Stort set vedligeholdelsesfri
FRx hjertestarteren kræver ingen teknisk vedligehold. Stort set alt bliver testet i selvtesten, inklusiv strøm opladning/afladning.En kort visuel inspektion bekræfter, hvorvidt FRx er funktionel eller ej. Den blinkende grønne status indikator ‘klar’ signal, der bekræfter at alt er i orden. Hvis ikke, vil FRx afgive et lydsignal for at meddele, at service er påkrævet. Står FRx i standby mode, er vedligeholdelsen kun visuel inspektion og udskiftning af forbrugsvarer såsom elektroder (hvert andet år) og batteri (hvert 4 år).

Skabe, opbevaring og anbefalinger
Til HS1 hjertestarteren er der flere opbevaringsmuligheder, hvis man ønsker hjertestarteren opsat tilgængelig og synlig for brugerne. Der kan nævnes: Vægophæng samt skabe i plast og metal. Disse skabe fås med og uden alarm. De nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen anbefaler, at hjertestartere placeres så de er opsat på offentlige steder og offentligt tilgængelige helst hele døgnet. Med det danske vejrforhold, giver det udfordringer da alle hjertestartere, der er opsat udendørs, skal opbevares i skabe med varme, ventilation og alarm. Dette for ikke at aflade batteri og ødelægge elektronik ved for store temperatur svingninger.

Specifikationer

HJERTESTARTER

Halv eller fuldautomatisk: Halvautomatisk
Garanti: 8 år
Kvalitet: CE, FDA
IP-værdi: 55
Producent: Philips
Holdbarhed batteri: 4 år
Holdbarhed elektroder: 2 år
Options: HLR til børn. Taske. Træner tilgængelig
CPR Coaching: Metronome

Downloads:
Brochure
Brugermanual

SKAB

Låge: Låge med termoglas.
Lys: 2x LED lys i skabet, så man kan se hjertestarteren når det bliver mørkt.
Sirene: Sirene i skabet med høj hyletone 100 dBA / 30cm. (bliver aktiv når lågen åbnes)
Blæser: Blæser køling, starter v. 40 °C. Stopper v. 35 °C
Skab frostfrit: Termostatstyret varmelegeme 50W, 230V. (Rumtemp 5 til 12 °C)
Alarm funktion: Ved manglende varme i skabet. 3 korte ’BIP’ hver halve time.
Spænding: Skal tilsluttes 230V. (varmelegeme)
Har omformer for 12V lav spænding (sirene, LED lys)
Indvendig mål: B x H x D = 337 x 385 x 200 mm
Indstiks mål i skab: B x H = 337 x 358 mm
Vægt: Brutto vægt inkl. emballage 17,2 Kg.

Downloads:
Brochure
Monteringsvejledning

Titel

Go to Top