I forbindelse med konkursen af ”kunsten at redde liv” er SafetyGroup pr. 1. oktober 2018 ny Godkendt dansk distributør af Lifepak Hjertestartere fra Physio Control – Stryker.

”Kunsten at redde liv” er gået konkurs d. 12/2 2018.

Rigtig mange virksomheder og lokalsamfund har investeret i en hjertestarter og udendørs skab samt en serviceaftale de næste 5-7 år gennem foreningen ”Kunsten at redde liv”.

Alle serviceaftaler, kontrakter osv. er ikke længere aktive eftersom foreningen ikke længere eksisterer.

Dermed risikerer vi, at der er ca. 1.500 monterede hjertestartere i hele landet, som over den næste årrække ikke længere er klar til at redde liv.

 Godkendt distributør
Vi er opmærksom på at andre firmaer tilbyder service på Lifepak hjertestartere fra Physio Control, opsat af ”kunsten at redde liv”.

Vi gør opmærksom på, at disse firmaer ikke er godkendt af Physio Control – Stryker til servicering af Lifepak hjertestartere. Det betyder at disse firmaer ikke kan levere de nødvendige garantier og den nødvendige service, batterier og elektroder til jeres Lifepak hjertestartere.  

Physio Control – Stryker leverer til og samarbejder kun med godkendte distributører af deres produkter. Derfor skal du se efter mærket Godkendt distributør når du vælger leverandør eller servicepartner til din hjertestarter, uanset produkt.

Det er vigtigt at din servicepartner kan hjælpe dig med de garantier der er tilknytte din hjertestarter hvis behovet skulle opstå.

Derudover er CR2 hjertestarteren fra Physio Control mulig at overvåge via. Wifi 24/7 hvis du har service eller support hos en godkendt distributør fra Physio Control – Stryker. Denne overvågning kan ikke leveres af en ikke godkendt distributør og denne service er unik for din CR2 hjertestarter.

Kontakt os endelig for spørgsmål til jeres Lifepak hjertestarter vedr. garantier, opsætning via Lifelink og lign.

SafetyGroup har mere end 15 års erfaring med hjertestartere og førstehjælps uddannelse til dansk-
erne. Derudover har vi siden 2003 være godkendt distributør af Philips hjertestartere i Danmark.

Læs mere om hjertestartere fra Physio Control HER.